Reis naar de meeste stadssites op het internet en je zult versteld staan ​​van het aantal dat aangeeft een groter aantal cafés per hoofd van de bevolking te hebben dan elders. Dit wordt gegarandeerd door San Francisco; Madison, Wisconsin; Washington DC; en Shreveport, Louisiana. In ieder geval spelen Canadese stedelijke gebieden een soortgelijk geval.

Dus welke stedelijke gemeenschappen hebben een echt argument voor de titel “De meeste restaurants per hoofd van de bevolking?” De National Restaurant Association (NRA) verdeelt een overzicht van cafés per hoofd van de bevolking per staat. Volgens de Association heeft Californië verreweg de meeste eetgelegenheden met een verbazingwekkende 87.225 feestende stichtingen. De staat New York komt binnen op een irrelevante 58.027. De belangrijkste vijf worden in evenwicht gehouden door Texas (53.631), Florida (41.901) Pennsylvania (31.466).

Voor zover volgens hoofd van de bevolking per staat, versloeg Washington DC het overzicht zoals aangegeven door de NRA. Het hoofdstedelijk gebied van de VS helpt zo’n 0,4 cafés per 100 personen. De tweede is, schokkend genoeg, Montana met 0,354 cafés per 100 personen. De belangrijkste vijf van de NRI in evenwicht zijn Rhode Island (0,304 per 100) Vermont (0,303 voor elke 100) New York (0,301 voor elke 100). Als je een beetje gretig bent, moet je misschien wegblijven van de drie staten met de minste cafés Mississippi, Kentucky en Utah.

Wat Noord-Amerikaanse stedelijke gebieden betreft, is het wat moeilijker om erachter te komen wie de titel van stad met de meeste cafés per hoofd van de bevolking kan garanderen.

Hier zijn tien stedelijke gebieden met meer dan 100.000 individuen die de zaak hebben geclaimd. In ieder geval, wie heeft de echte zaak? Wie biedt de voedselzoeker of ronduit hongerige klant de meeste beslissing? Wie kan de titel van The Restaurant City garanderen.

De stad San Francisco is een stad van 744.230 personen en telt 2.662 eetgelegenheden binnen de stadsgrenzen. Het lijdt geen twijfel dat de norm van cafés in de stad van het rechte stuk buitengewoon is. In het geval dat u San Francisco op de juiste manier opneemt, is uw dikte 279 personen voor elke eetgelegenheid. Maar aangezien de kosten voor het huisvesten van het aantal personen dat in de juiste stad woont, is afgenomen terwijl het aantal organisaties, inclusief eetgelegenheden, is San Francisco een misvormd aantal. In het geval dat je de metroregio meet, beweegt het aantal cafés naar 4.300 eetgelegenheden (we zullen honderden meer uitsluiten in het nabijgelegen wijnland Napa en Sonoma). Als je kijkt naar de bevolking van de metropool 7.168.176 en de scheiding door 4.300, dan krijg je voor elke hoofdpersoon een dikte van 1.667 individuen voor elk eetcafé.

Winnipeg is een stad aan de rand van de Canadese graslanden die opschept over een breed segment van kolonistennetwerken die allemaal hun eigen etnische kookstijl in de buurt hebben. In het geval dat je wentelteefjes nodig hebt voor het ontbijt, perogies en zuurkool voor de lunch, en Vietnamese geweldige moves voor het avondeten, dan is dit de plek om te komen. Deze stad beweert routinematig een groter aantal eetgelegenheden per hoofd van de bevolking te hebben dan een andere stad. Een paar locaties garanderen dat de stad 900 cafés heeft, maar in werkelijkheid zijn er slechts 478. Met een bevolking van 619.544 kan Winnipeg slechts één café per 1.296 besneeuwde Canadees garanderen.

Victoria. Deze stad op Vancouver Island en de hoofdstad van British Columbia, Canada, beweert routinematig dat het het “op één na hoogste aantal cafés per hoofd van de bevolking” heeft, wat misschien slim hersenonderzoek is, aangezien de stad nooit heeft aangeklaagd wat de beste is. Met een bevolking van 335.000 inwoners beweert de stad 265 Italiaanse, Franse, Griekse, Oost-Indische, Vegetarische, Duitse, Nederlandse, Mexicaanse, Chinese, Japanse, Vietnamese en Thaise restaurants te hebben. Dat betekent dat Victoria een café heeft per 1264 personen. Hoe het ook zij, met zijn geweldige gebied ergens tussen Vancouver en Seattle, zou het je nauwelijks iets kunnen schelen als het er een beetje naast zit.

In New York City kookt niemand thuis en als je een café kent, is het vermoedelijk gesloten. Eetgelegenheden openen en sluiten met verontrustende energieke bereidheid in de Big Apple. Over het algemeen kan de stad New York 6.650 eetgelegenheden garanderen, van de stijlvolle Lespinasse tot de vetste hamburgertent op de hoek – de meeste cafés op het vasteland. Maar met 8.168.338 individuen kan New York gewoon beweren 1.228 individuen te hebben voor elke eetgelegenheid. Het lijkt misschien alsof consequent werken in New York een eetgelegenheid is, maar ze moeten rekening houden met een groot aantal opwaartse gehuisveste bewoners. Dat verklaart waarom het een paar avonden ongrijpbaar is.

De enige Canadese stad die een ongelooflijke zaak kan maken om de meeste eetgelegenheden per hoofd van de bevolking te hebben, is Montreal in de omgeving van Quebec. Met iets meer dan 5.000 cafés in de metro-eilandregio is er in ieder geval één eetgelegenheid op elk verkeersknooppunt. Met zijn verschillende migrantenbevolking en het Franse leeuwendeel, heeft de stad elk soort voedsel dat toegankelijk is, van Libanees tot Frans op het vasteland tot lokale Canadezen. Ongeveer 3.720.000 inwoners van Quebec wonen in de metroregio, waardoor Montreal de op één na grootste Franstalige stad ter wereld is. Het een eetgelegenheid geven voor elk hoofd van de bevolking van 744.

Op het moment dat je Austin verlaat, kom je Texas binnen, zo luidt het adagium. Deze verbazingwekkende stad in het centrum van Texas heeft 1.088 eetgelegenheden om zijn reputatie als Music City USA te verbeteren. Dat overzicht herinnert zich alleen al 128 stichtingen voor of rond de Universiteit van Texas. De bloeiende bevolking van Austin is momenteel 690, 252 en maakt hun verwanten tot café-verhouding 634.

Louisville, de thuisbasis van de Kentucky Derby, is een kleine stad met meer dan een groot deel van 1.000.000 mensen. Pap John’s Pizza en Yum Brands, de moederorganisatie van A&W, KFC, Pizza Hut en Taco Bell, maken allebei van Louisville hun bedrijfshuis, dus het is niet verbazingwekkend dat deze stad aan de Ohio-rivier 1089 cafés heeft. Dat zijn 510 personen per eetgelegenheid.

Madison bezit de rechten op de titel van “stad met de meeste eetgelegenheden per hoofd van de bevolking” en de hoofdstad maakt de hele zaak door haar schrijven duidelijk. Het is in ieder geval best moeilijk om het echte aantal eetgelegenheden te achterhalen. Het beste overzicht dat toegankelijk is, is gericht op 437 cafés die 221.551 personen in de stad Wisconsin verplichten. Toch levert dat voor elke eetgelegenheid slechts 506 personen op. Handig voor slechts de derde plaats in dit overzicht.

Wichita, Kansas is normaal gesproken geen stad waar je aan denkt als je denkt aan koken. Toch heeft de grootste stad in Kansas, met een etnisch geassorteerde arbeidskracht, bekendheid gekregen vanwege de sociale verscheidenheid en ligt in de graanschuur van Amerika. De 739 eetgelegenheden in de buurt moeten maar liefst 360.715 personen bedienen. Dat komt neer op 488 personen voor elke eetgelegenheid, handig voor de tweede plaats in ons overzicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.