We houden allemaal van hairextensions omdat ze de look van het haar een boost geven, vooral als je dunnere plekken op sommige delen van je hoofd hebt. Met de juiste zorg, kunnen hairextensions een lange tijd meegaan. Echter, uiteindelijk moet je ze vervangen als ze beginnen te verslijten. Elke langdurige eigenaar is bekend met de tekenen die aangeven dat je je hairextensions moet vervangen, zoals een klittende en droge look. Echter, oude hairextensions zijn niet altijd gedoemd om te worden weggegooid, omdat ze kunnen worden hergebruikt op slimme manieren om hun levensduur te verlengen. Ook kun je natuurlijk kiezen voor nieuwe extensions op www.tmhair.nl. Deze omvatten:

Haarrat maken

Haarrat! Niet de beste naam, maar dit idee lijkt meer op een rat dan iets anders en is handig voor instant volume. Alles wat je nodig hebt voor deze truc is een set oude extensions, een kam borstel, en een haarnetje. De ratten kunnen aan de uiteinden aan elkaar worden genaaid om een podium te creëren voor het maken van de perfecte haarknot. Ze kunnen ook worden gebruikt om wat extra volume aan je Franse twist te geven met bijvoorbeeld remy hair, of je kunt Bettie Page-stijl pony’s creëren die gemakkelijk en stijlvol zijn.

Gevlochten hoofdbanden

Gevlochten kronen zijn stijlvol en modern als je weet hoe te werken met oude haarextensies. Om deze schattige look te bereiken, neem je een dunne plastic hoofdband en bevestig je met een haarband een dik deel van de hairextensions aan je hoofdband. Vervolgens verdeel je de extensions in drie strengen en vlecht je ze rond de hoofdband. Om het af te maken, bind je dit punt vast met een andere haarband, en voila!

Haarknot maken

Je kunt je oude hairextensions gebruiken om een nette knot te maken als je van de look van een knot houdt maar minder haarvolume hebt. Om het te maken, heb je eerst een paar van je dikste haarextensies, bobby pins, een haardonut, en haarbanden nodig. Om te beginnen, maak je eerst een extensions donut en klem je de extensions er in het midden aan vast. Draai het haar om een weg door het midden te banen en bedek de donut met de extension spread. Ga door met winkelen tot je haar op is en zet het vast met de bobby pin. Herhaal de procedure tot de donut bedekt is met haar of tot je de gewenste dikte hebt bereikt.

Om de donut te bevestigen, trek je je haar in een paardenstaart en trek je het naar het midden. Spreid het haar uit om de donut te bedekken. Eindig door de uiteinden van het haar rond de donut te draaien en zet hem vast met bobby pins.

Leuke kleuren uitproberen

Iedereen heeft twijfels over het verven van hun extensions kort nadat ze deze hebben gekocht. Echter, als je altijd al gefascineerd met kleuren, maar nog niet eens een kans gekregen om ze te proberen uit angst dat chemische stoffen zal ruïneren hen, hier is je kans. Je oude extensions hebben al een zware tijd doorgemaakt in de handen van hitte en chemicaliën, dus het uitproberen van wat nieuwe chemicaliën kan niet veel kwaad. Als zodanig kun je je oude extensions zelf verven of ze naar een kapsalon brengen voor een meer professioneel tintje. Het gebruik van je hairextensions met een pop kleur is een leuke manier om ze een nieuw doel en uitzicht te geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.